TERMINIS

Al ser productors artesans de les nostres peces, els terminis de lliurament poden no ser immediats. Cada joia està feta a mà i algunes de les peces són exclusives, de manera que requereix d'un temps extra per la seva fabricació.
La fabricació de la peça es realitza un cop figuri en el nostre compte l'import de la comanda.
El termini de lliurament, un cop confirmat el pagament, serà normalment de cinc a deu dies, encara que pot ser major o menor en funció de les existències de material de què disposem per a la fabricació del producte, de la destinació d'aquest, el calendari de festius, etc.
En tots els casos, vostè rebrà un mail amb l'estimació aproximada del termini de lliurament.

ENVIAMENTS

En el moment de la recepció de la comanda disposa de 24 hores per informar joyas@marva.es o a el telèfon +34 613 00 41 00 de qualsevol anomalia detectada en l'embalatge, no s'acceptaran reclamacions fora de el període indicat.

Informació sobre els enviaments.

En els enviaments fora de la Península i enviaments internacionals pot haver increments per impostos, despeses d'enviament, taxes i aranzels que no estan inclosos en el preu total.

Península

Comandes superiors a 50 € despeses d'enviament gratuït.

Comandes inferiors a 50 € consultar despeses d'enviament en el moment de la tramitació de la comanda.

Resta

Per a comandes fora de la Península poden consultar les despeses d'enviament en el moment de la tramitació de la comanda.

Per a qualsevol consulta pot contactar amb nosaltres enviant-nos un mail a joyas@marva.es.


Mètodes de pagament:

• VISA / MASTERCARD / PAYPAL / BIZUM

POLÍTIQUES DE DEVOLUCIÓ O CANVI

A MARVA Joies volem que els nostres clients quedin satisfets amb els productes comprats, és per això que oferim un termini màxim de 14 dies a partir de la recepció de la comanda per tramitar el canvi o devolució. Únicament les peces adquirides a través d'aquesta pàgina web podran ser retornades.

Les peces que hagin estat personalitzades o fetes a mida no podran canviar-se ni retornar.
Qualsevol producte que desitgi canviar o retornar s'ha de fer amb l'embalatge original (sobre o caixa rebuda) i l'etiquetatge original, correctament empaquetat i protegit. En cas de no complir-se les condicions, és a dir, el paquet arribi amb esquinçaments, trencaments o fora del termini establert no serà acceptat el canvi ni devolució.
Tràmits per a realitzar la devolució.

• Si la devolució és perquè el producte no és del seu grat i no vol fer el canvi per algun altre producte, les despeses d'enviament de devolució aniran del seu compte i els diners seràn abonats en el moment que rebem el producte i es realitzin les comprovacions d'estat del mateix.

• Si la devolució es realitza per defectes en el producte o error per la nostra part, les despeses aniran a càrrec de Marva joies. Serem nosaltres qui et recollim la comanda en la mateixa direcció on es va realitzar l'enviament.

• Si ha rebut una polsera o anell i hi ha un error de talla per error seu perquè no va prendre bé la mida del canell o dit i, vol que li enviem la talla correcta, les despeses de devolució aniran del seu compte.

• Si ha rebut una talla de polsera o anell incorrecta per error nostre, al més aviat possible, li enviarem el producte correcte i farem la recollida del producte incorrecte i les despeses d'enviament aniran per compte nostre.

• Per a realitzar la devolució, haurà d'enviar un e-mail a joyas@marva.es, demanant o un canvi de talla o fent la reclamació per fallada del producte. Un cop rebut aquest correu electrònic en un termini màxim de 48-72 hores ens posarem en contacte amb vostè i li direm com tramitar la devolució de la seva comanda.

• Un cop haguem verificat l'estat del producte, si no es vol cap altre producte de canvi, es retornarà els diners en un termini màxim de 10 dies (laborables). La devolució de diners es farà pel mateix mètode de pagament.

Per a qualsevol consulta poden contactar amb nosaltres al telèfon +34 613 00 41 00.