PAGAMENT

1- Pagament amb targeta de crèdit o dèbit
Pot pagar amb targeta de crèdit o dèbit, tal com s'especifica a la pàgina. Per a això haurà d'introduir les seves dades de pagament en el formulari pertinent. Si us plau, consulteu la nostra Política de privacitat per obtenir més informació sobre com i durant quant de temps podem utilitzar o conservar les seves dades personals.

Tots els titulars de targetes de crèdit / dèbit estan subjectes a comprovacions per a la seva validació i autorització per part de l'entitat emissora de la targeta. Si l'entitat emissora de la targeta utilitzada per al seu pagament denega l'autorització de pagament a MARVA Joies, vostè haurà de posar-se directament en contacte amb l'entitat emissora de la targeta per solucionar aquest problema i Marva joies no es responsabilitzarà de cap possible retard o de la no lliura.

Per tal de processar la seva comanda, és possible que portem a terme un procés d'autorització prèvia de la targeta. L'import de la seva compra quedarà bloquejat a la targeta fins que la seva comanda sigui enviat a l'adreça d'enviament que hagi proporcionat a Marva joies, moment en el qual se li enviarà una Confirmació de la Comanda i es carregarà a la targeta el preu de compra aplicable . A l'enviar una oferta per a la compra de productes, MARVA Joies en el Lloc web, vostè autoritzarà a MARVA Joies expressament a dur a terme aquesta autorització prèvia i, si MARVA Joies ho considera necessari, a transmetre o obtenir informació (inclosa qualsevol informació actualitzada) que li concerneix d'o davant tercers, incloent entre altres dades el seu número de targeta, amb vista a autentificar la seva identitat, validar la seva targeta, obtenir una autorització inicial per a la targeta i autoritzar transaccions de compra individuals. Si us plau, consulteu la nostra Política de privacitat per obtenir més informació sobre com i durant quant de temps podem utilitzar o conservar les seves dades personals.

De conformitat amb el present acord, els serveis de processament de pagaments per a productes i / o serveis adquirits en aquest Lloc web mitjançant targeta de crèdit o de dèbit seran prestats per PAYCOMET, en funció de la forma de pagament emprat per a la compra dels productes i / o serveis.

SEGURETAT

MARVA Joies pren precaucions -incloses mesures administratives, tècniques i físiques- per protegir les seves dades personals contra pèrdues, robatoris i usos indeguts, així com contra accessos no autoritzats, divulgació, alteració i destrucció.

Encara que ens esforçarem en la mesura del possible per protegir les seves dades personals al llarg de el procés de venda en línia, no podem garantir la seguretat i integritat de les dades que vostè transmeti al lloc web, ni podem responsabilitzar-nos per danys o pèrdues derivats de l' ús de la xarxa Internet com ara els actes de pirateria. Per a més informació sobre com fem servir i protegim la seva informació, li preguem que consulti la nostra Política de privacitat.

Per tal de protegir la seva transacció i prevenir el frau, MARVA Joies durà a terme una comprovació antifrau i de la targeta de crèdit. A l'efectuar la seva comanda, es considerarà que hi haurà autoritzat a MARVA Joies perquè dugui a terme aquestes comprovacions i, en la mesura que MARVA Joies ho consideri necessari, transmeti o obtingui periòdicament informació que li concerneix i que vostè hagi proporcionat a MARVA Joies per tal d'autenticar la seva identitat, validar la seva targeta de crèdit, obtenir una autorització inicial per a la targeta de crèdit i autoritzar la transacció d'una compra en particular.